Lya & Laily

By: c a k c i b u r thE grEat

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  [51]  >  >>]    [Archive]
Monday, 28-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
aSbtar 91-95 di sini bermula ...

wif joy
gotong gotot
wif mar
View all 20 photos...
utk kawan²ku.. yg jauh di mata, dekat dihati.

rasanya mcm baru semalam sejarah dan nostalgia ini tercipta. indahnya waktu kita di alam sekolah.. ASBTAR, terima kasih.. sungguh byk kenangan tercipta..
ASBTAR.. terima kasih.. disini perjalanan kami bermula..
alhamdulillah... dari berita yg aku dengar ramai warga ASBTAR dari batch lain (senior, super senior, super duper senior.. juga juniors..) semua nya menjadi orang.. batch asbtar91 pun tak kurang hebatnya.. kalau ikutkan mase zaman skolah dulu..iskk rasenya macam tak jadik org kita ni.. aktiviti² tambahan hujung minggu dan mlm hari dah jadik rutin,mcm² perkara yg tak masuk agenda sbg pelajar kita buat. termasuklah aku ..(tak yah ngaku kat sini lah...heheh cacat fotopage aku nnt) .. apepun.. buat kawan2 seperjuangan..semoga silaturrahim dan ukhuwwah atr kita berkekalan...


Wednesday, 10-Nov-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
beStest friend...

 
cHik, aku reserve satu portion utk gambaq hang...boleh la aku buat iklan utk hang sekalik...

ini kawan baik aku... susah nak carik kawan mcm dia ni... pagi gaduh..tghari dah boleh baik semula.. jarang la nak jumpa org mcm ni.. yg peliknya dgn dia ini aje yg aku boleh tolerate..klu dgn org lain, blm tentu aku boleh setolerate ini...
dan yg lagik peliknya... rasanya aku tak pernah gaduh ngn dia.. org kata kwn baik mesti gaduh dan baik semual..tp aku dgn dia nih..nak gaduh mmg susah... ade topik yg tak puashati .. mesti buat dak je.. dan tak simpan dlm hati..rasenya 90% cerita hidup aku ada dok dlm poket ajaib dia nih... harapnya tuhan berkati lah persahabatan kami ni, yg aku rasa paling "bersih".. byk gambar dia aku nak upload ni.. tp nnt tunggu aku free.. aku donload la...
aku kenal cHik mase di ITM. tu pun dah second sem... baru nak close.. dia la yg ajar aku tgk citer hindustan.. aku ingat lagik first time tgk hindustan... hmmmph..aku ngn dia je org melayu..yg lain semua bangla... iskkk buat malu sungguh.. tp ngenangkan dia nih mmg suka citer hindustan..aku follow jugak...bermula dari situ la... aku pun start tgk citer hindustan yg byk x logik dr logiknya...
byk sweet memories ngn chik, mase aku suka. .dia de dgn aku..mase aku susah ..dia ade ngn aku..mase aku putus cinta ...pun dia ade ngn aku... senang nak ckp she's my left hand la...
lagi satu yg istimewanya ttg dia.. dia punye instinct mmg cukup bagus..klu aku ade jumpa kawan baru..dia blh tahu org tu ikhlas atau tidak dgn aku..dan biasenya instinct dia mmg betul... ade sixth sense hape dia nih?. ..
aku betul² appreciate dia dlm hidup aku... dia tak tahu... tp lepas dia baca ni, mungkin dia tahu..


Sunday, 25-Jul-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
greaT buddieS.. tenth wonderS of the wOrLd..

hmmph...
oren feldA
gulap gulita kamera zaini
View all 29 photos...
those were the days my friend, i thought it'll never end
we'd sing and dance forever and a day...we'd live the life we'd choose,
we'd fight and never loose... those were the days..oh yes those were the dayssssssss....

hmmph... idah, gard, apis, tenno, syuk, zaini..

thanks for the friendship..
ingat susah senang kita...
rasanya dlm hidup aku..ini lah kawan² aku yg paling gilon dan paling happening...
KORANG MEMANG BEST!!


[<<  <  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  [51]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net